Copyright
De inhoud van deze site, de daarin opgenomen gegevens, afbeeldingen, geluiden, teksten en combinaties daarvan en de programmatuur zijn beschermd door auteurs- en databankrechten. Zonder schriftelijke voorafgaande toestemming van Van den Berg Taxaties Heerenveen is het niet toegestaan informatie op deze internetsite te kopiëren, te downloaden of op enigerlei wijze openbaar te maken, te verspreiden of te vermenigvuldigen. Downloaden of uitprinten voor eigen gebruik is wel toegestaan.

 

Aansprakelijkheid
Ondanks de voortdurende zorg en aandacht die wordt besteed aan de samenstelling van deze site en de daarin opgenomen gegevens, kan Van den Berg Taxaties Heerenveen niet instaan voor de volledigheid, juistheid of voortdurende actualiteit van de gegevens. Van den Berg Taxaties Heerenveen aanvaardt geen aansprakelijkheid voor enigerlei directe of indirecte schade, van welke aard dan ook, die voortvloeit uit of in enig opzicht verband houdt met het gebruik van de site, (on)bereikbaarheid van de site of ter beschikking gestelde programmatuur.

 

Informatie van derden
De eventueel op deze site geplaatste informatie die van derden afkomstig is, geeft uitsluitend de persoonlijke mening weer van de betreffende inzender. Van den Berg Taxaties Heerenveen is op geen enkele wijze verantwoordelijk voor de inhoud hiervan, noch voor de toegang tot of de informatie op enige site die is gelinkt van of naar deze site.

 

Frames
Het is niet toegestaan deze site te framen in een andere site.

 

   

Van den Berg Taxaties

Struikheide 7, 8445 SG Heerenveen
Tel.: +31 (0)513 682 225
Gsm: +31(0)6 18 151 309
Fax.: +31 (0)513 636 121
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

KvK Leeuwarden nr. 01132171
BTW: NL109202004B01

Wilt u meer informatie over onze
diensten? Wij zijn graag bereid u
hierover geheel vrijblijvend en zonder
verdere verplichtingen te informeren.
Klik hier om contact met ons op te
nemen.

 

nrvt logo download