Bouwkundig rapport

Een bouwkundig rapport bij aan- of verkoop van een woning geeft een duidelijk beeld van de staat van de desbetreffende woning.

Als koper voldoet u met het rapport niet alleen grotendeels aan uw onderzoeksplicht zoals beschreven in NBW 7:17, maar heeft u ook een gedegen rapportage in uw bezit zodat u ook daadwerkelijk weet wat u koopt.

 

Als u verkoper bent van het object heeft u een meldingsplicht van eventuele (verborgen) gebreken, met een bouwkundig rapport komt u uw meldingsplicht grotendeels na. Ook biedt een recent rapport de potentiële koper zekerheid en kan dit het verkoopproces aanzienlijk versnellen.

 

Indien u in aanmerking wilt komen voor een NHG is het soms noodzakelijk dat u een bouwkundig rapportage in uw bezit heeft welke volgens de richtlijnen van de NHG is opgesteld.

 

U kunt Van den Berg Taxaties inschakelen voor de hierboven genoemde keuringen. als u op de link hieronder klikt kunt u op een andere site een bouwkundig rapport aanvragen. U wordt dan snel teruggebeld en binnen een week heeft u uw bouwkundig rapport in huis.

 

 

   

Van den Berg Taxaties

Struikheide 7, 8445 SG Heerenveen
Tel.: +31 (0)513 682 225
Gsm: +31(0)6 18 151 309
Fax.: +31 (0)513 636 121
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

KvK Leeuwarden nr. 01132171
BTW: NL109202004B01

Wilt u meer informatie over onze
diensten? Wij zijn graag bereid u
hierover geheel vrijblijvend en zonder
verdere verplichtingen te informeren.
Klik hier om contact met ons op te
nemen.

 

nrvt logo download