Bezichtigen
Zodra ik een huis heb gevonden dat u wilt gaan bekijken begeleid ik de bezichtigingen voor u. Het grote voordeel is dat u iemand meeneemt die verstand heeft van zaken. Ik kijk kritisch naar het huis en let op punten waar u misschien niet zo gauw zou letten. In overleg met u volgen mijn bevindingen en een deskundig advies. Ik beschik over de kanalen om veel informatie over het woonhuis te achterhalen die van belang zijn en kan zo een reële marktwaarde bepalen. Ik kan u ook helpen met het laten taxeren of het laten uitvoeren van een bouwkundige keuring van het huis.

 

Onderhandelen
Bent u het huis tegengekomen waar u zou willen wonen en dat u zou kunnen financieren, dan volgt het spannendste gedeelte, de onderhandelingen. Dit is waarschijnlijk een van de belangrijkste onderdelen waarbij ik u kan helpen. En dit is ook het onderdeel waarop ik mezelf kan terugverdienen door er voor u een gunstige prijs uit te slepen.

 

Contacten met lokale partijen
Ook kan ik u adviseren als verbouwingen nodig of gewenst zijn bij het te kopen huis. Het selecteren van aannemers en/of het regelen van een binnenhuisarchitect en/of hovenier. Ik ken de lokale partijen waar goed en prettig mee samengewerkt wordt.

 

Afhandelen
Nadat de onderhandelingen achter de rug zijn, kan ik u nog helpen bij het afhandelen van de koop. Ik breng u in contact met een notaris, ik controleer of al uw belangen en gemaakte afspraken worden nagekomen in de koopovereenkomst. Ik ga met u mee bij de laatste inspectie door de aangekochte woning. Op verzoek verzorg ik de overschrijving van gas, water en elektra. Daarna ga ik met u mee naar de notaris waar de woning wordt gepasseerd.

 

Het tarief hiervoor is afhankelijk van wat u wilt dat ik in dit traject voor u doe. Daarom wordt dit altijd in overleg vastgesteld.

 

 


 

   

Van den Berg Taxaties

Struikheide 7, 8445 SG Heerenveen
Tel.: +31 (0)513 682 225
Gsm: +31(0)6 18 151 309
Fax.: +31 (0)513 636 121
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

KvK Leeuwarden nr. 01132171
BTW: NL109202004B01

Wilt u meer informatie over onze
diensten? Wij zijn graag bereid u
hierover geheel vrijblijvend en zonder
verdere verplichtingen te informeren.
Klik hier om contact met ons op te
nemen.

 

nrvt logo download